Uitnodiging voor burendag 25 september

Delen via:   
17 / 09 / 2021

Zaterdag 25 september is het de landelijke burendag. Reden voor hoogspanningsnetbeheerder TenneT en haar aannemers om iedereen in de buurt van de nieuwbouw van de 380 kV-hoogspanningsverbinding tussen Eemshaven en Vierverlaten van 10 uur tot 15 uur welkom te heten op de projectlocatie in Stedum, Delleweg 11a.

In de schuur en tuin geven TenneT, Strukton Mobilis, BAM Infra en Spie een kijkje achter de schermen van de bouw van de nieuwe 380 kV-hoogspanningsverbinding Eemshaven-Vierverlaten. Bezoekers kunnen een fietstocht of een wandeling maken langs een of meer van de bouwlocaties. Zo kan jeĀ  met eigen ogen de grote staalconstructies en ankerkooien zien. En wat dacht je van een reis achter het stopcontact met de VR-bril door een hoogspanningslijn van TenneT?

In de tuin staan opgesteld diverse machines die gebruikt worden bij de aanleg. Projectmedewerkers lopen rond voor toelichting. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zo is er een springkussen en een hele grote zandbak in de schuur. En krijg je dorst of trek? Limonade, koffie, thee en snacks staan klaar.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.