Verkeersmaatregelen N33 en N363 bij Oudeschip

Delen via:   
31 / 03 / 2020

Strukton Civiel Mobilis is begonnen met de aanleg van werkwegen - en terreinen rond Oudeschip. Voor de bouw van de werkwegen en masten is veel materiaal nodig. Er moeten een aantal tijdelijke inritten gemaakt worden. Voor de (alternatieve) transportroutes zijn afspraken met de gemeente gemaakt. Transporteurs maken géén gebruik van de wegen door de dorpskern Oudeschip. Hiermee is gekozen voor de meest veilige en minst overlastgevoelige route. Helaas kunnen we vanwege het COVID-19 virus geen informatiebijeenkomsten organiseren. Daarom proberen we u zo uitgebreid mogelijk te informeren via een bewonersbrief, De BouwApp, Facebook en deze website.

Hieronder een overzicht van de werkzaamheden tot juni dit jaar in omgeving Oudeschip-Spijk:

  • Voor het bouwtransport van de masten richting Eemshaven (mast 114 t/m 121 op de kaart) wordt op de Dijkweg, ter hoogte van de Lage Trijnweg en Hogelandsterweg een tijdelijke inrit gemaakt. Het bouwverkeer komt vanaf de N33 via afslag Oudeschip naar de Dijkweg.
     
  • Voor het bouwtransport van de masten ten noorden van Spijk (mast 108 t/m 113 op de kaart) worden inritten gemaakt op de N363 en op de Lage Trijnweg. Het bouwverkeer komt vanaf de N33 via afslag Oosteinde naar de N363 afslag Lage Trijnweg.
     
  • Eind mei beginnen we met het aanbrengen van de funderingspalen voor de masten 108 t/m 121. Dit is nodig voor de betonnen fundering. Helaas kan dit geluidshinder geven. Er wordt alleen op werkdagen tussen 07.00 en 19.00 uur geheid. Daarnaast past Strukton op verschillende locaties een ander type paal toe die voor minder geluidshinder zorgt.

Omleiding tot 10 april Dijkweg Oudeschip (N33)
Voor het aanleggen van de tijdelijke inrit op de Dijkweg wordt de Dijkweg in Oudeschip afgesloten tot 10 april 2020. Voor de route van de N33 naar Oudeschip en vice versa wordt met verkeersborden een omleiding aangegeven via de N363 en Oosteinde.

Halve rijbaanafzetting N363
Voor het aanleggen van de inritten op de N363 en Lage Trijnweg wordt met verkeersborden en verkeersregelaars een halve rijbaanafzetting toegepast. De wegen blijven beschikbaar voor al het verkeer.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.